Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BH-300S
De MultiFixer® met een band van 30 cm. lang en een kleine haak met diameter van 3cm. De band heeft een opbinddiameter van 30-70 mm. Deze MultiFixer® is uitermate geschikt om snoeren, kabels en touwen op te binden. Met de kleine haak kunt u deze overal aan ophangen. Het maximaal belastbaar vermogen is 10 kg.

BH-400S
De Multifixer® met een band van 40 cm. lang en een kleine haak met diameter van 3cm. De band heeft een opbinddiameter van 30- 85mm. Deze Multifixer® gebruikt u om grotere hoeveelheden snoer, kabel en touw op de binden. De kleine haak is geschikt om het opgebonden materiaal ook op de hangen. Het maximaal belastbaar vermogen is 10 kg.

BH-500S
De MultiFixer® met een band van 50 cm lang en een kleine haak met diameter van 3cm. De band heeft een opbinddiameter van 30-100mm. Deze MultiFixer® met de grootste bandlengte wordt veel gebruikt om materiaal met een groot volume op te binden. Ook is deze MultiFixer® zeer geschikt om iets aan een buis of balk op te hangen, omdat de diameter van deze band ruim voldoende is. Het maximaal belastbaar vermogen is 10 kg.

BH-250B
De kleine MultiFixer® met een bandlengte van 25 cm. en een klein haakje. Het is de 'baby' onder de MultiFixers® en uniek in zijn soort. Deze MultiFixer® is uitermate geschikt voor het opbinden van kleine snoeren van o.a. huishoudapparaten, computers, telefoons en ander klein materiaal. Ook in de tuin is deze MultiFixer® een veel gebruikt artikel. De BH-250B heeft als extra een 'stopper' bovenaan de fixerband. Deze stopper kunt u gebruiken als u het sluitmechanisme niet wilt laten zakken. Heel erg handig als u kwetsbaar materiaal wilt opbinden. Het maximaal belastbaar vermogen van de BH-250B met haakje is 3 kg. Het maximaal belastbaar vermogen van de BH-250 zonder haakje is 6 kg.

BH-400
De Fixer met een bandlengte van 40 cm. Wanneer u alleen iets wilt opbinden en niet wilt ophangen, gebruikt u deze MultiFixer®. Het maximaal belastbaar vermogen is maar liefst 25 kg!

BH-500
De Fixer met een bandlengte van 50 cm. Al naar gelang de hoeveelheid op te binden materiaal, gebruikt u deze MultiFixer®. Zeer geschikt voor de professionele gebruiker.
Het belastbaar vermogen is 25 kg.

BH-B-300
Het verlengstuk met een bandlengte van 30 cm. Indien de standaard MultiFixer® banden niet voldoende omvang hebben, kunt u tussen de haak en de fixer een verlengstuk plaatsen. Per verlengstuk verlengt u de MultiFixer® met 30 cm. U kunt zoveel verlengstukken gebruiken als u nodig heeft. Het maximaal belastbaar vermogen van het verlengstuk is 25 kg.

BH-G
Wanneer u iets wilt opbinden en dragen, dan is het handvat een handig hulpmiddel. Het handvat is te openen en te sluiten, zodat u het ook aan een gesloten buis kunt ophangen. Het handvat heeft een maximaal belastbaar vermogen van 20 kg.

BH-SK
De sluithaak heeft een diameter van 3 cm. en wordt gebruikt wanneer u de fixer wilt zekeren. Handig in bijvoorbeeld de camper, op de boot en in een bedrijfswagen.
Het maximaal belastbaar vermogen is 25 kg.

BH-LH
De grote haak heeft een diameter van 5 cm. Deze haak past om buizen van steigermateriaal en wordt veel gebruikt door schilders en vakmensen in de bouw. Rondslingerend materiaal op steigers kan hiermee worden opgebonden ter bevordering van de veiligheid. Het maximaal belastbaar vermogen is 10 kg.

BH-RH
De ring is gesloten en stelt u in staat de MultiFixer® op te hangen aan een haak. Ook kunt u de ring om een buis schuiven om zo uw opgebonden materiaal een vaste plaats te geven. Handig in de garage, schuur of werkplaats.
Het maximaal belastbaar vermogen is 20 kg.

BH-J
Wanneer u iets wilt ophangen aan een buis of balk is de diameter van de haken veel te klein. Maak dan gebruik van het koppelstuk. Plaats deze tussen 2 fixers en gebruik 1 fixer als haak die u om de buis of balk bevestigt.